Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Architects - Curse Bemutató Mini#31

2024. április 12. - BEn

Óriási bombát robbantott az angol metalcore már-már legendái, ugyanis ezt a dalt, az Architects az ex-Bring Me The Horizon billentyűs Jordan Fish-el írták közösen. Ritka az olyan zenekar, akik kettő fő dalszerzőt is elvesztenek, ugye ebben az esetben az egyik az Tom Searle aki sajnálatos módon elhunyt, a másik pedig Josh Middleton, aki kilépett a zenekarból, de szinte nem is látszik meg rajtuk ezen emberek hiánya.

Nagyon nagy örömmel hallom, hogy az Architects kezd vissza térni a durvább irányzatba, és hanyagolják ezt az indusztriális vonalat, ami szerintem az egyik fő oka volt Josh Middleton távozásának, mert ő durvább zenét akart játszani, ezért amint kilépett megírták a Seeing Red-et, ami az elmúlt öt év legdurvább Architects dala.Most pedig a Curse-t hozták ki, amiben ugyanúgy megvannak a durva elemek, van egy jó refrén, és érezni benne a Jordan Fish mágiát, szóval minden megvan benne, hogy egy tökéletes dal legyen, és az is.

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr6518377875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása