Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Dopaminz - Nyár van tavasz közepén Bemutató Mini#37

2024. június 04. - BEn

Végre új dalt dobott ki a kedvenc kis alter zenekarom, szóval a blog történetében előszőr írhatok a Dopaminz-ról. Aki nem ismerné őket, ők egy ilyen alteres, rockos, de néhol egy kicsi pszichedelikusságot is tartalmazó zenét játszanak. Ha jól tudom nagyrészt Tatabányaiak, vagyis az egyik tag biztos, hiszen az egyik legjobb barátom nővére a szintis, és így tudom, hogy ők Tatabányaiak, így a Dopaminz számomra mindig is egy Tatabányai zenekarként élt a fejemben, de ha nem így van akkor bocsánat a téves információ terjesztéséért. 

Ez a dal a pszichedelikus irányt követi, de egyben egy könnyed nyári dal is. Szerintem ez egy rohadt jó párosítás, és szerencsére nem csak ez az egy ilyen daluk van. Szóval akinek tetszik ez a dal, az mindenképpen hallgassa meg a Nyári Dansz, a Tejútrendszer és a Strange Folks című dalaikat is, vagyis igazából az összeset, mert tényleg rohadt jók, és megérdemlik a figyelmet. 

Legnagyobb örömömre egy új album érkezését is bejelentették, még szinte semmit nem tudni róla, de amint jönnek új infók, én egyből átadom azokat. Addig is hallgassátok és szeressétek a Dopaminzt!

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr1718421531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása