Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Bankrupt - Erre bezzeg van pénz Bemutató Mini#38

2024. július 31. - BEn

Új dalt adott ki a Bankrupt, és nem okoztak csalódást. A tőlük megszokott módon megint egy politikai témában szólalnak meg, és szintén tőlük megszokott módon ezt zseniálisan teszik. Visznek bele kellő humort és utalnak a problémára is, gyakorlatilag így kell a politikáról dalt írni.

Már unom leírni, de a zenekartól megszokott módon kaptunk hozzá egy klipet is, amiben filmekből összevágott jelenetek vannak, annyi különbséggel, hogy most AI által kreált képekkel egészítették ki őket. Igazából, ahogy ki lehet találni, egy átlagos Bankrupt dal, de náluk az átlagos is rohadt jó, és igazából nem is vártam sokkal többet ennél, hiszen itt a szöveg a fontos, de ettől függetlenül a zene is jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr4718456129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása