Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Future Palace - Uncontrolled Bemutató Mini#28

2024. április 07. - BEn

Kijött egy új dal az egyik kedvenc kiadóm, az Arising Empire-nél lévő egyik kedvenc zenekaromtól, a Future Palace-tól. Úgy érzem, hogy szinte kötelező erről írnom, szóval ezt meg is teszem. 

A dal nem nagyon változtatott a zenekartól megszokott stílus elemektől, tehát maradt modern metal, csak egy kicsivel kevesebb volt itt az ének mint szokott, és több a hörgés, és olyan hörgések voltak itt, amik eddig Maria Lessing énekesnőtől eddig nem is hallgattunk. 

Ugyanúgy mint az összes daluk, ez is rohadt jó lett, a hozzá készült klip is tetszik, és remélem, hogy az Imminence és a LANDMVRKS után ők lesznek a következő befutott zenekar ennél a kiadónál, nem mintha most kicsik lennének, de az előbbi két zenekarnál érezhető, hogy a következő album után jön a nagy kiadós szerződés, és remélem, hogy a Future Palace is nem sokára eléri ezt a szintet.

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr5218374341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása