Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Esti Kornél - Semmi se ment meg minket egymástól Bemutató Mini#30

2024. április 07. - BEn

Az Esti Kornél számomra egy olyan zenekar, akiket szeretek, de magamtól elég ritkán hallgatom, de amikor kihoznak egy új dalt, mindig újra rájuk kattanok, és ez addig tart, amíg ki nem adják az új albumot. Azt még meghallgatom egy párszor, aztán újra elteszem őket későbbre. Most is ez történt, már elkezdtem vissza hallgatni a korábbi dalokat, albumokat még nem. 

Mint minden Esti Kornél dal, ez is csodálatos. Nagyon nehéz témáról szól, emészthetően előadva. A dal amúgy nem változtat semmit a zenekartól megszokott műfajától, mert ebben most nincsen szinti, hanem ha jól hallottam, vissza tértek a három gitáros felálláshoz, ami nekem nagyon tetszik. A dalhoz készült klip is jó lett, és tökéletesen tükrözi a szöveg témáját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr5818374345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása