Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Karácsonyi extra

2023. december 24. - BEn

Így karácsony alkalmából összegyűjtök nektek egy pár nem tipikus karácsonyi dalt, vagy hát pont azokat, csak nekik a metal feldolgozásaikat. Legfőképp metalcore stílusból gyűjtögettem, szóval kezdődjön a BLEGH-mas. 

Samurai Pizza Cats - LAST CHRISTMAS 

az Electric Callboy gitárosának, Daniel Haniß-nak a másik zenekara a Pizza Samurai Cats, ami feldolgozta a kedvenc karácsonyi dalomat, és bele raktak egy Lorna Shore-os röfögést, és ezzel csodálatos karácsonyi hangulatot varázsoltak bennem. 

Patient Sixty-Seven - Little Drummer Boy 

Az ausztráliai metalcore banda szeretette meg velem ezt a dal, mert ugye BLEGH-el minden jobb. 

 From Ashes To New - All I Want For Christmas 

Az amerikai (szintén) metalcore együttes meg mutatta mindenkinek, hogy hogyan kell feldolgozást csinálni karácsonyi dalokból. Nem fölösleges, de egyben nagyon szórakoztató durvulat, hanem egy értékelhető dal. 

Conquer Divide - Santa Tell Me

A válogatott nemzetiségű (amerikai énekes és gitáros, kanadai dobos, mexikói basszeros/énekes és brit gitáros) női metalcore csapat megcsinálta ugyanazt, mint a From Ashes To New, és egy csodálatos feldolgozást csináltak Ariana Grande dalából, ami energikusságával tökéletesen illik a hólapátoláshoz. 

Brojob - A Very Deathcore Christmas With Brojob Pt.1, Pt.2

Ez a fölösleges durvulat, ami egyben rohadtul szórakoztató, de hát a deathcore alapból is az. Én öszintén mind a két részén nagyon jól szórakoztam ennek az EP-nek. Hólapátoláshoz ez is tökéletes, főleg amikor már meguntad, és újra nyárra vársz. Ja és még annyit, hogy ez az igazi BLEGHMAS! \m/

New Found Glory - Nothing For Christmas 

Sokak szerint a New Found Glory az easycore megalkotói, szóval végre nem egy metalcore/deathcore zenekar a listán! (igaz csak egy kicsin múlik, hogy nem azok, de ezzel most ne foglalkozzunk) A Fearless Records Punk Goes Christmas albumán találkoztam ezzel a dallal, és ez a szám miatt nem is tudtam még sose végig hallgatni a teljes lemezt. Egyszerűen csodálatos ez a dal, nem nehéz, de szerintem az All I Want For Christmas-nál fényévekkel jobb. 

Most jöjjön két grátisz dal, amik nem is fém zenék, és eredeti dalok. 

The Killers - Don't Shoot Me Santa 

Igaz, a cím és zenekar név eléggé metal, de a The Killers egy szinti pop zenekar. Ez egy rohadt vicces dal, nagyon vicces klippel és egy eléggé fülbemászó refrénnel, ami sokszor megkeserített a decemberi éjszakákon, mert arra keltem fel hajnal kettőkor, hogy azt dúdolom. 

Twenty One Pilots - Christmas Saves The Year 

A TØP inkább az aranyosság oldaláról fogta meg a karácsonyt, és egy rohadtul cuki klippet párosítottak dalukhoz, amiben az énekes Tyler Joseph játszik a kislányával és feleségével és amikor megnézem azt a videót mindig elolvadok. 

Ezzel a rövidke listával szeretnék mindenkinek boldog és békés karácsonyt kívánni (ami lehet, hogy végre fehér lesz, én őszintén ebben a pillanatban nem tudom, mert éjjel háromnegyed kettő van). Még remélhetőleg a két ünnep között és kerül ki egy cikk, és szilveszterkor pedig az én idei listám az év albumairól, de ha nem mert lusta leszek, akkor boldog újévet. 

grincs.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr7318287519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása