Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Resolve-Human Album bemutató

2023. szeptember 26. - BEn

Szeptember 15.-én megjelent az egyik kedvenc kiadóm, az Arising Empire kötelékéhez tartozó francia metalcore zenekarnak, a Resolve új albuma. A lemez egyik szinglijéről, név szerint a "New Colors"-ról már írtam Bemutató Mini-t, ott azt a számot az egekig magasztoltam, és tényleg rohadtul tetszett. Nem akarok sokat spoilerezni, de hasonlót fogok csinálni magával az albummal is. 

albumhumanresolvefrancia.jpg

 

A korongon tizenegy dal van, amiből négy jelent meg előre. A címadó "Human", a "Death Awaits", a ten56.-el és a Paleface Swiss zenekar énekesével, Zelli-vel közös "Older Days" és a már megemlített "New Colors". Engem annyira nem fogtak meg a szinglik, kivéve a "New Colors"-t, de az albumon elkezdtek működni ezek a dalok, és így az egyik legjobb eddig megjelent albumnak mondanám, és csak azért nem az év albumának, mert még nem jött ki az új Beartooth, Bring Me The Horizon, és a Lovecrose album, ja, és a Spiritbox EP-jéről se feledkezzünk meg. Azért szerettem meg igazán ezt a lemezt, mert nagyon sokféle. A Resolve stílusa felfedezhető mindegyik dalban, ami ugye a metalcore jó sok elektronikával kiegészítve, de azt sose lehet tudni, hogy hogyan lesz tálalva ez. Mert lehet hogy egy pop punkos refrénnel lesz kiegészítve, mint a "Death Awaits"-ben, vagy akár teljesen átmehet pop punkba, mint az "Ignite"-ban, de lehet, hogy nem tesz semmi különlegeset hozzá, mint a címadóban, de lehet belőle egy "szónikus pusztítás" is mint ahogy az a "Bloodlust"-ban történt, de a balladákhoz is illik ez a stílus, és van is belőle három a korongon, közöttük van a nagy kedvencem a "New Colors" is, és ami nagyon tetszett még az albumban, az az, hogy nem az elcsépelt metalcore lemez befejezést kapta, tehát egy balladát, hanem egy pop punkos dal zárja a sort, név szerint a "Moonchild". 

Szerintem tökéletes hallgatni való, nem is annyira hosszú, csak 44 perc, elmegy simán a háttérben, de van rajta mit hallgatni, és a szövegekbe is bele lehet ásni magad. Nyilván nem egy Alcest vagy The Ocean, mert az egy teljesen más szint, de attól még jó. 

francicak.jpg

A következő cikk már mindenféleképpen a fő cikk lesz, amiről mostmár lehúzhatnám a leplet, de nem fogom, elég annyi, hogy egy POP-filter lesz az. Addig is hallgassatok sok metalt, na pá! 

sip.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr8218220591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása