Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Hundred Sins, Kolibri, Co Lee - Zúgás Bemutató Mini#33

2024. április 28. - BEn

Mint minden más ember, én is szeretem, ha a kedvenc előadóim dolgoznak együtt, igaz, a két kedvenc zenekarom nem hiszem, hogy bármikor is dolgozna egymással, mert szerintem a Bring Me The Horizon sose hallott még az AWS-ről, de három kedvencem az itthoni könnyűzenei szcénából most csinált egy számot közösen. 

Aki nem ismerné őket, most bemutatom nekik. Hundred Sins egy producer/DJ, talán már a legnépszerűbb, de ha még nem is az, biztos, hogy az egyik legjobb és legegyedibb producer itthon, aki dolgozott már együtt Beton. Hofival, Miller Dáviddal, ajsa lunaval, és szinte ő indította el Azahriah karrierjét. Kolibri egy énekes-dalszerző, és sokáig kerestem a műfaját, de rájöttem, hogy a singer-songwriter az egy stílus is, és ebben alkot ő is. A szövegei rohadt jók, nagyon magába tudnak húzni, és már nagyon hiányzott, ugyanis éppen Ázsiát utazza körbe, így nem nagyon csinál dalokat. Co Lee pedig egy rapper, és közölük is az egyik legjobb. A flow-ja nagyon jó, a szövegei is, és nagyon jól választ maga mellé producereket. 

A dal egyértelmű módon rohadt jó lett, ez a három ember összetette a varázslatát, így nem is lehetett rossz, ami még jobbá teszi, hogy a végén az NLP-ből is ismert Fehér Hollót ráengedték a dalra, hogy csináljon valami metalosat bele, és ő csinált is, tőle megszokott szinte szintén kiemelkedőt. Igazából nem tudnék semmiféle kritikát felhozni ezzel a dallal kapcsolatban, ennek nyilván az is az oka, hogy elfogult vagyok felük kapcsolatban, és az is, hogy szerintem ők nem tudnak rossz zenét írni. 

Nem csak a zenészek kiemelkedőek, hanem a klip is zseniális, és innen is gratulálnék mindenkinek, aki dolgozott és szerepelt benne, mert ez a legjobb magyar klip valaha. Kolibri te pedig gyere haza. 

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr7518391591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása