Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

AWS - Senki nincs már ébren Bemutató Mini#32

2024. április 19. - BEn

Ma pont egy hete jelent meg az új AWS dal, a Senki nincs már ébren. A szám hozzá a szokásos minőséget, tehát rohadt jó. A refrén nagyon jóra sikerült, Tomi egy teljesen új hangját mutatja meg benne és ez is nagyon jól áll neki. A dal közepén az a blast beat-es megőrülés nagyon tetszett, vártam, hogy a breakdown is ilyen legyen, de sajnos nem lett. A szöveg mint mindig most is jó, de a legjobban a klip tetszik. Amióta Tomi az énekes a klipek olyan fejlődésnek indultak meg, hogy az valami csoda. Itt is nagyon szép a klip, de a benne lévő story is jó és fel van építve, és szerintem a színészi játék is kiemelkedő. 

Az új dal mellé megkaptuk az új lemez setlistjét és borítót is kaptunk, és egy pár új merchet is, de a legérdekesebb az egészben az, hogy csináltak egy társasjátékot is. Szerintem érdemes megnézni a webshopjukat, mert most igazán különleges dolgokat lehet ott találni. 

Innen szép nyerni - Május 10

  1. Fények nélkül
  2. Nincs árnyék
  3. Senki nincs már ébren
  4. Innen szép nyerni
  5. Legyen könnyebb
  6. Otthon
  7. Csend/élet
  8. Amíg ott lehet veled
  9. Kilépő
  10.  Odaát
  11. Ketten Képzeletben
  12. 2359

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr9418384541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása