Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Too Close To Touch - Control Bemutató Mini#18

2024. január 31. - BEn

A post-hardcore zenekarról már volt kettő cikkem, valamint listákban is szerepeltek már, így mondhatni állandó szereplői a blog életének, és emiatt már tudhatjátok, hogy 2022 márciusában egy nagyon megrázó dolog történt a bandával, ugyanis Keaton Pierce énekes elhunyt. 

Eme szomorú esemény óta már kihoztak egy új dalt, amiben még félig Keaton énekelt a másik felét pedig Telle Smith a The World Alive-ból, és most még egyet Control címmel. A Control-t már teljes egészében Keaton énekli, és így még jobban szívbe markoló, mert ez a szöveg se boldog, és olyan szar tudni, hogy pont amikor már úgy nézett ki, hogy rendbe jön az élete, akkor hagyott itt minket. A dalhoz készült klipben Whit Flint készíti el azt a festményt, ami az album borító lesz. Mert bejelentettek egy új albumot is, ami nyolc dalával lehetne EP is, de mivel pont az EP és az album határán van így annak hívják aminek akarják, és ezért én is így teszek. 

Az új EP címe For Keeps lesz és március nyolcadikán fog megjelenni. Három dalon lesz vendég és a többi 5-ön Keaton fog énekelni. Szerencsére nem csak ennyi infónk van róla, hanem teljes track list is, szóval le is írom nektek:

  • Novocaine (feat. Bad Omens)
  • Disappear 
  • Hurt Reynolds 
  • Hopeless (feat. Telle Smith)
  • Heavy Hearts 
  • Control 
  • Designer Decay (feat. Cane Hill)
  • They Don't Even Know

Hiába a nagy öröm az album miatt, azért van bennem egy kis keserédesség is, ugyanis ez lesz az utolsó TCTT megjelenés, ami megérthető, mert Keaton nélkül amúgy se lenne ugyanaz, hiszen ő írta a szövegeket, és a dalok nagy részét is, meg azért a hangja is elég ikonikus, és megértem, hogy nem könnyű ezután felállni, és azt sem egyszerű elfogadni vagy megszokni, hogy más énekes van a zenekarban, se a zenészek, és se a rajongók szempontjából. Szóval izgatottan várom az albumot, ami biztos, hogy jó lesz, így ismeretlenül is rámondanám, hogy év végi lista felkerülésre esélyes. 

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr9718315871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása