Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

The Home Team - Roommates // Overtime Bemutató Mini#36

2024. május 07. - BEn

Őszintén nem tudom már, hogy hogyan találtam rá erre a megjelenésre, de azt tudom, hogy én péntek óta csak ezt a két dalt hallgatom állandóan. Ez a két dal a Seattle-i The Home Team-hez tartozik, akik ilyen pop metalt játszanak, de magukat heavy popnak szokták hívni. Szerintem ha elkezdenénk elemezni a két megnevezést, arra lyukadnánk ki, hogy ugyanazt jelenti, szóval én inkább maradok a pop metalnal. 

Maga a műfajuk is árulkodik arról, hogy milyen ez a két dal. Elképesztően fülbemászó refrének, minimalista hangszerelés, ami nagyon elősegíti a refrént azzal, hogy az tud hatalmasat robbanni. Mivel ez mondhatni félig pop, így a dal hangulata is vidámabb, mondhatni popposabb, ami nekem így a nyárhoz közeledvén nagyon bejön. Egy kicsi párhuzamot így tudok vonni a tavalyi Beartooth albummal, ami ugye nálam tavaly az év albuma is lett, pont azért mert a többi nem túl boldog zenével ellentétben az vidám volt, így elképzelhető, hogy idén pedig a The Home Team albuma lesz a befutó, mert ez még vidámabb lesz mint Caleb Shomo-ék legutóbbi anyaga. 

The Curcible Of Life - Július 12

imadlakbajszos.jpg

  1. Turn You Off
  2. Brag
  3. Love & Co
  4. Roommates 
  5. Overtime 
  6. Honest
  7. Somebody Else's Face
  8. Walk This World With Me
  9. All Squeezed Out
  10. Hell
  11. Love When You're Used
  12. Loud

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr9818398013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása