Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

The Plot In You - Closure Bemutató Mini#13

2024. január 20. - BEn

Az ohioi modern metal zenekar január tizenkettedikén hozta ki az új EP-jét Vol.1 néven, amin a 2023-ban megjelent három dal (Divide, Left Behind, Forgotten) kapott helyet, és tegnap pedig kijött a Closure című daluk, amivel egy időben bejelentették a következő EP-t, meglepő módon Vol.2 lesz a neve és Május 3-án jön ki. 

A Vol.1-en szereplő három dal mind különbözik egymástól. A Divide jobban hasonlít a Swan Song című albumuk stílusához, ami jó, de nyilván vótmá kategóriába esik. A Left Behind az még tovább popposítja a zenekar stílusát, de mégis egy rohadt jó dal, sőt 2023-ban megjelent dalok közül a Left Behind volt az egyik kedvencem. A Forgotten pedig a brutális dal. Könyörtelen breakdownal és nagyon kevés tiszta énekkel. A három dal közül számokban a Forgotten emelkedett ki legjobban, de szerintem a Left Behind jobban megérdemelte volna. 

A Closure a Left Behind-hoz hasonlít a legjobban, ugyanis van benne egy rohadt fülbemászó refrén, és nem az a tipikus modern metal/metalcore dal, inkább poppos mint durva, és ebben se veszi elő Landon Tewers a Sam Carter szerű dallamos ordításait, de attól még nagyon jó.

A zenekar korábbi anyagait szeressétek (opcionális) és hallgasátok (kötelező) a Vol.2-t pedig várjátok, mert szerintem nagyon jó lesz. Na pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr1618307509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása