Stoned in Paradise

Stoned in Paradise

Elefánt - VAN HARAG Bemutató Mini#35

2024. április 28. - BEn

Az Elefánt az egyik kedvenc alter zenekarom, akik május harmadikán kiadják új albumukat SEMMI néven. Ehhez az első szingli a Van Harag. Ez a dal ha jól tudom, egy folytatása a 2019-es albumon lévő Nincs harag című daluknak. 

Szerintem jó lett a dal, pedig az újabb Elefánt dalok nem tetszettek, de ezt most sikerült eltalálni zeneileg is, hiszen Szendrői Csaba énekes szövegei mindig rohadt jók. Tehát a dal jó, igaz a refrénben lévő ének dallam egy kicsit Carson Coma-s lett, de mivel illik a dalhoz így nem zavar. 

Már eddig is nagyon vártam az albumot, de ez a dal miatt csak még jobban elkezdtem várni, mert úgy érzem a zenekar a legjobb formáját hozza, nem úgy mint az előző szingliken (ÉN, TÓ, Kár, a Kardhal mondjuk pont kivétel). Szóval már számolom a napokat jövőhét péntekig, mert lehet, hogy a SEMMI év albuma lesz nálam, de az biztos, hogy elég erős induló még így előre is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://stonedinparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr9518391673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása